Regulament concursuri

Concursurile organizate pe outfito.ro sunt organizate de catre proprietarul site-ului, nu de magazinele subiecte ale concursurilor.  Proprietarul site-ului nefiind o companie, nu se supune niciunei legi comerciale, regulile concursurilor nu trebuie inregistrate in fata unui notar.
Premiile nu constau in sume de bani ci in produse vestimentare, accesorii sau vouchere de cumparaturi oferite de proprietarul site-ului.

Scopul principal al acestor concursuri este promovarea comunitatii precum si rasplatirea acelor membrii care se implica in comunitate.
Regulile sunt simple si in mare parte de bun simt: Daca esti genul de persoana care participa la zeci de concursuri pe saptamana (si vedem acest lucru pe profilul de facebook), probabil cei care iti vor da voturile sunt tot persoane cu acealeasi ocupari ca ale tale. Pe scurt, nu te vrem ca participant/a. Majoritatea votantilor tai intra sa voteze doar pentru ca si tu i-ai votat in alte concursuri, lucru pe care-l descurajam pentru ca nu aduce niciun castig site-ului. 

Acestea fiind spuse, succes si voie buna!